Monday, December 15, 2008

Fredskor fra Mellemøsten

18 jødiske, kristne og arabiske unge piger er i Danmark for at give os muslimforskrækkede kristne en musikalsk julegave med et indbygget håb om fred. Og i dag besøgte de Rigshospitalet, først børneafdelingen og derefter gav de koncert i forhallen. Jeg var så heldig at være der, og hvilken oplevelse. Jødiske sange, arabiske sange, kristne sange og ikke religiøse sange. Det var så smukt.
Det enestående kor, The Shani Girls Choir, som for første gang optræder i Danmark, er sammensat af jødiske og muslimske børn, der sammen synger jødisk og arabisk musik fuld af livsglæde og håb. Vært for de mange børn er oboisten Henrik Goldsmidt og hans Middel East Peace Orchestra.

2 comments:

Anonymous said...

Hej Hanne. Tak for sidst. Det var dejligt at se dig, og du ser bare godt ud. Det må ha været en oplevelse at høre koret. Og du er begyndt at drikke kaffe. Det er gode tegn. Knus Dorthe

Anonymous said...

Hej Hanne

Jeg får helt kuldegysninger når jeg læser hvilken oplevelse det må have været. Ja som jeg sagde til dig, de gode oplevelser samler vi på, de andre smider vi hurtigt i papirkurven.

Pøj pøj me´d de sidste behandlinger - og så er det jul.

Knus Ellen