Monday, May 25, 2009

Syg lov...

Syg lov: Kræftpatienter skal tvinges i arbejde
I denne uge forventes regeringen sammen med Dansk Folkeparti at vedtage en ny sygedagpengelov. Den vil betyde, at kommunerne straffes økonomisk, hvis langtidssyge ikke aktiveres efter otte uger. Sker der ikke en eller anden form for aktivering, vil kommunen efter otte uger kun få refunderet 35 procent af sygedagpengne fra staten mod de 65 procent, der refunderes, hvis den syge aktiveres.
-Kræftsyge og andre langtidssyge kommer virkelig i klemme, hvis denne lov gennemføres uden ændringer. De syge, der skal passe deres drop, deres kemo, deres blodprøver, deres behandling og deres rekonvalecens har bestemt ikke brug for at komme i aktivering, siger formanden for Dansk Socialrådgiverforening, Bettina Post. (Ekstra Bladet, 24-05-2009)

Jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive som kommentar - er mundlam. Hva' dælen tænker regeringen og DF på?

4 comments:

Jeanette said...

De er bare så tarvelige - gad vide om politikere ikke kan blive syge??

lolula said...

spadder!

Anonymous said...

Ja, som sagt før siger det noget om det menneskesyn der er hersker i regeringen. Se bare på behandlingen af afviste asyl ansøgere. Det er jo over hele linien og så må man jo tænke sig om ved næste valg.
Kh Ulla

Lone said...

Hej Hanne

Nogle gange må man tage sig til hovedet. Hvor er evnen til at indleve sig i andres sted..De skøre tosser på borgen..

Lige nu håber jeg, at du er på en dejlig ferie og at kræfterne fortsat stille og roligt kommer tilbage, så du kan holde til det, som dit hovede gerne vil.. For du vil så meget, det er krudt i r.... af dig. God vind på posten og med alt andet du såtr overfor lige nu.
Mit bedste råd til dig er at sige klart og tydeligt fra
En anden kræftpatient, jeg kender fortalte at hendes omgivelser troede at hun kom tilbage blot lidt forandret. og hun følte at hun var en helt anden person og at det aldrig lykkedes hende at forklare dem det. Det forstod de aldrig. Så skær det ud i pap!