Thursday, July 23, 2009

Trendy ferie

Så er vi hjemme igen efter 3 dage med masser af oplevelser i Sønderjylland. Vi boede på Fjordlyst Campingplads i Åbenrå og vidste slet ikke, at vi var så trendy. Men Margit har fortalt, at en rundspørge har vist, at det i år er in at tage på camping med sit barnebarn. Og vi havde lige netop Asbjørn med.

På legepladsen var Asbjørn den stærkeste af alle.











Campingliv betyder opvask - men det er jo slet ikke noget at snakke om - faktisk er det rigtig sjovt, og både Asbjørn og morfar er meget dygtige til håndværket.





Vi befandt os rigtig godt i den lille røde hytte. Dejligt med tid til at spille.
Vi besøgte Lotte på Blå Sommer. I 7 timer traskede vi rundt på den kæmpestore lejrplads, og det var skiftevis styrtende regnvejr og solskinsvejr. Godt vi havde regntøj med - og gummistøvler.

Et besøg i Møgeltønder nåede vi også. Det ville jeg nemlig. Vi så slottet og fik kaffe og kage i en hyggelig cafe på slotsgaden. Men det sjoveste var da at se, hvordan kommunalt ansatte var ved at ordne hovedgadens træer, så de kan se pæne ud på søndag. Og damen, der pillede grene af, fortalte, at på søndag skal hun holde toiletterne rene og sørge for, at der ikke ligger noget affald på slotsgaden.

"Måske ser I mig i fjernsynet", sagde hun.

NB: Se flere foto her

3 comments:

Anonymous said...

Hej Hanne. Har lige været inde for at se alle dine dejlige billeder, de oser jo langt væk af feriehygge, gad vide hvem der hyggede sig mest Asbjørn eller mormor og morfar. Ellen

lolula said...

det var dejligt i kom!

lolula said...

det er sådan nogle gode billeder! og i safari 4 ser de virkelig flotte ud! hent den mor!